Hoppa till innehåll

Olika typer av fastighetsförvaltning Stockholm

Många har någon gång hört begreppet fastighetsförvaltning, men vet du att det finns flera olika typer av fastighetsförvaltning i Stockholm? En fastighetsförvaltning är idag ett stort företag som i vissa fall erbjuder både teknisk och ekonomisk förvaltning. Många fastighetsägare väljer att ta hjälp av en extern firma för att sköta sin fastighetsförvaltning. Stora fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar har bra ekonomi vilket möjliggör att ta in externt med saker som lokalvård och ekonomisk hantering, för att slippa sköta det internt.

Olika slags fastighetsförvaltning i Stockholm

Inom fastighetsförvaltning i Stockholm finns både teknisk förvaltning och fastighetsservice. Till den tekniska förvaltningen tillhör exempelvis planering inför renoveringar och regelbundet underhåll av fastigheten. Teknisk förvaltning omfattar även kontroll av lägenheter och kontakt med myndigheter. Fastighetsservice är en del av teknisk förvaltning och är mer fokuserad på den dagliga skötseln. Arbetsmoment inom fastighetsservice innefattar städning, parkarbeten och hantering av akuta skador och problem i allmänna utrymmen och lägenheter. Fastighetsservice består ofta av en person som kan kontaktas dygnet runt för att hantera akuta situationer som kan uppstå i fastigheten. En annan del av Främsta fastighetsförvaltning stockholm är ekonomisk förvaltning. Det innebär skötseln av de ekonomiska delarna av en fastighet. Allt från kontakt med försäkringsbolag och banker till bokföring och hantering av utgifter och hyror. Energiförvaltning är en annan viktig del av fastighetsförvaltning i Stockholm som innebär att arbeta med energioptimering. Ett företag inom energiförvaltning kan ta fram effektiva lösningar unikt anpassade efter din fastighet för att optimera hur energin används.

Totalförvaltning – en helhetslösning

Om du vill ha hjälp med alla ovanstående områden är det smart att anlita ett företag för totalförvaltning. Anlita en fastighetsförvaltning i Stockholm som erbjuder en helhetslösning vilket täcker allt som har att göra med skötseln och underhållet av din fastighet. Du kan lämna över ansvaret för din fastighet och lita på att allt sköts korrekt.

Publicerat iUncategorized

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *